torstai 27. helmikuuta 2014

Mukamas kiire

Eihän täällä ehdi ollenkaan käydä :D

Rokotuksista selvittiin ilman hirveetä kuumetta :) Hammas kasvaa kovaa kyytiä ja se tuntuu Aadaa vaivaavan. Sit tulee itku jos tunkee sormet suuhun ja puree peukusta. Onneks purulelut on ollut kovassa käytössä ja Aada mielellään niitä syökin. Ruoka ei meinaa kunnolla mennä alas. Sinnikkäästi me silti syödään mutta aikamoista säätöä ja kiukuttelemista se silti on. Tänään on juonut maitoa joku 50ml ja noin purkillisen kylmää hedelmäsosetta. Aamulla nukkui mun kanssa kolmisen tuntia sängyssä kun Kona oli lähtenyt kouluun ja sit oli tunnin hereillä ja eikun ulos vaunujen kanssa kun taas kiukutti ja väsytti. Saa nähdä kuinka kauan se saa nukuttua tuolla ulkona kun ukki pitää aivan järkyttävää meteliä tuolla pihalla ja yläkerrassa..


Nala kyttäsi junaa josko se isi olis siellä :D
Tänään pitäis hakea Aadalle syöttötuoli odottamaan käyttöönottoa. Onneks se on tossa kilometrin päässä niin lähdetään iltapäivällä koko kööri kävellen hakemaan se :)


Nala on pärjännyt kotona ihan ok yksinään. Varmaan kyllä pinisee jonkun aikaa mutta eilen kun tultiin kotiin Aadan kanssa kun käytiin myrtsissä niin näin ikkunasta että Nala nukkui sohvalla. Jokainen kerta se se on tosin jonkun paperin tuhonnut, eilen yhden laskun :D Eiköhän se opi olemaan kunnolla yksin kotona jossain vaiheessa. Se nyt on vaan pakko välillä jättää tänne yksin. Se hyvä puoli kyllä että ei asuta enää kerrostalossa niin ei naapureita häiritse jos se täällä huutaisikin.




Yösyötöistä ollaan näköjään pääsemässä eroon. Aada nukkuu jo välillä koko yön ja viime yönä heräsi joskus neljän maissa ja hain sille maitoa mikä sit ei kelvannutkaan, tutti suuhun ja takaisin pinnasänkyyn niin sinne se nukahti äkkiä :) Onneksi illalla söi hyvän satsin puuroa ja maitoa.

Kävin maanantaina myös shoppailemassa Aadalle. Mun piti ostaa vaan yöpuku mutta sit tarttui mukaan vähän muutakin :) Kaikki on vielä isoja, vaatteet 74cm ja kengät on kans vähän isot, toiveena olis että ne mahtuis kesällä vaunuissa :)

Yöpuvut H&M

Tennarit H&M, pipo ja takki Lindex
Tänään Aada saa välikausihaalarin minkä ostin facebookin kirppikseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti