sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ihana kamala talvi!

Lähdinpä sitten äsken koiran ja Aada kanssa ulos pikku kävelylle että Aada pääsee ulos päiväunille. Meillä menee pihalta loiva alamäki tohon tielle joka on sit jyrkkä mäki joka pitäisi päästä ylös.. Koko matkalta oli tietenkin tiet ihan jäässä eikä hiekkaa missään, siinä olikin sitten kiva taiteilla vaunujen ja koiran kanssa ja yrittää itse pysyä pystyssä. Onneksi Kona tulikin jo juna-asemalla vastaan niin se otti sit vaunut niin päästiin turvallisesti takaisin :D Nyt on oma piha ja pihatie hiekoitettu mutta joku vois tehdä yleisille teille jotain, ei me päästä kotoa mihinkään kunnolla :/

Väsynyt vauva
Aada on tosiaan nyt päiväunilla ulkona ja itkuhälyttimen kautta saadaan kuunnella lintujen sirkutusta :)

Aada on mennyt nyt muutamana päivänä aikaisemmin nukkumaan klo 22-23 yleensä, yksi yö nukkuikin ihan koko yön ja heräsi aamulla yhdeksän aikaan. Muuten mennään vielä niin että kuuden aikaan herää syömään ja nukkuu kolmisen tuntia aikakin lisää :)

Tänään aamulla kymmenen aikaan rupes herättelee meitä jokeltamalla sängyssä ja keskusteli itsekseen, nousin sit ylös niin neiti olikin sit poikittain pinnasängyssä! :D Siellä ylpeänä hymyili uudelle saavutukselleen. On ainakin tilaa pyöriä pitkin sänkyä kun on tosiaan normaalia pinnasänkyä suurempi toi Brion sänky.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti