maanantai 24. helmikuuta 2014

5kk ja eka hammas

Tänään Aadalle tuli viisi kuukautta täyteen <3

Konalla alkoi kans tosiaan koulu tänään niin herättiinkin kuuden aikaan kaikki ja Aada olikin hereillä neuvolaan asti. Neuvolassa oltiin tyylikkäästi puoli tuntia ajoissa mutta meidän ihana neuvolatäti olikin siinä aulassa ja otti meidät heti vastaan :) Aada taas oli oma iloinen itsensä ja jaksoi hymyillä vaikka pitkän aikaa rupateltiinkin ruokavaliosta, nukkumisesta ja muuten vaan kuulumiset.
Sitten sanoi että hirmu aikaisin on kyllä tyttö lähtenyt ryöminään, ei kyllä sanonut missä iässä vauvat yleensä sit lähtee ryömimään? Aada tosiaan oli sen 4kk ja 2viikkoa suunnilleen kun lähti eteenpäin.

Muuten meni hyvin neuvola, itku tuli punnituksessa ja mittauksessa kun mitattiin vielä kahteen kertaan :D Rokotukset saatiin annettua hyvin ja itku tuli kummankin piikin kohdalla mutta unohtui äkkiä kun sai helistimen käteen. Niin ja neuvolassa huomattiin että Aadalle on puhjennut ensimmäinen hammas :)

 Kotimatkalla onneksi nukahti sit kun oli aamun ollut hereillä. Kävinkin sit kaupassa kotimatkalla ja törmäsin sen jälkeen tuttuihin ja jäin rupattelemaan hetkeksi.
Tuolla neiti nukkuu edelleen ulkona ja mä saan kahvin juotua rauhassa ja syödä vähän keksiä :D

Aadan 5kk mitat.. Suluissa 4kk.

Paino : 6470g (6005g)
Pituus : 63cm (60,9cm)
Pipo : 40,5 ( 39,5)

Kortissa lukee : Kasvu ok. Hyvin liikkuu. :) Mun kadonnut äitiysneuvolakortti oli kanssa löytynyt ja sain sen takaisin :)

Kokeiltiin rintareppua




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti