tiistai 18. helmikuuta 2014

Monopoly ilta :)

Aada meinaa nykyään ettei päiväunia nukuta kun yhdet, mitkä kestää sen 2-3tuntia. Tänään lähdin kauppareissulle/kävelylle kun neiti alkoi olla taas väsynyt. Makuuasennossa ei ollut yhtään kivaa ja puoli-istuvassa asennossa murjotettiin koko matka kaupalle jolloin lähdin vielä kävelemään ylimääräisen rundin siinä toivossa että nukkuis kauppaan mennessä, no eipä nukkunut. Kaupassa ei onneksi huutanut mutta kun rupesin kaivamaan maitoja koriin ja vauhdit pysähtyi alkoi valitus ja kauhea rimpuilu vaunuissa, sama toistui kassalla kun pakkasin ostoksia mutta selvittiin kunnialla ja käveltiin takaisin kotia kohti. Vähän ennen kotia ne silmätkin Aadalla lopulta painui kiinni. Oon taas tykästynyt tohon kävelyyn vaunujen kanssa kun ei olla erityisemmin lunta teillä, jäätä kyllä riittää paikoillen.
 Oon huomannut että on tosi vaikea pukeutua taas sopivasti, mullakin oli taas huppari ja toppatakki ja kuumahan siinä tuli. Aadallakin taisi olla vähän turhan lämmin vaikka yritin sen toppahaalarin alle pukea sopivasti. Pitää varmaan plussakeleillä ottaa kevyempi toppahaalaripussi vaunuihin käyttöön..


Eilen aamulla pääsin iloisena pesemään kaikki Aadan petivaatteet, jälkiviisaus kun auttaa että se pissasuojalakana olis kannattanut olla siellä sängyssä eikä hyllyssä viikattuna.. Aada kun heräs joskus puolikuuden aikaan aamulla syömään niin sängyssä oli aivan järkyttävän iso pissaläntti. Vaipassa ei ollut juuri mitään vaan kaikki valunut selän puolelta sänkyyn. Onneksi niitä vaippoja oli se pari jäljellä ja vaihdettiin sit Liberon vaippoihin ja sit on niitä yövaippoja mitä pitäis muistaa käyttää kans.
No Aada pääsi sitten erityisluvalla äidin kainaloon nukkumaan kolmeksi tunniksi <3
Illalla sit laitoin pinnasängyn makuualustan tasoa alemmas, ei sillä että Aada sieltä itsekseen nousisi vielä mutta saa reunapehmusteen paremmin ja tulee itsekin jumpattua vähän kun selkä on siinä kunnossa että saa Aadan jopa nostettuakin sängystä :D


Muumi unirätti :)
Aada on ruvennut nukahtamaan pinnasänkyyn yksi unirätti sylissä ja toinen naamalla, tosi hassua. Se kun ei meinaa välillä nukahtaa sänkyyn vaan mölisee siellä ja syö varpaitaan niin ei tarvi kun käydä laittamassa unirätti  silmille niin uni tulee äkkiä. Sit kun on nukahdettu mä käyn keräämässä unirätin naamalta ja laittamassa peiton päälle. Tänään kun vein Aadan sänkyyn nukkumaan niin hetken päästä se siellä laitteli varpaita suuhun. Sit ihmettelen välillä miksi Aadan sukat on märät..

Katsottiin eilen jääkiekkoa

Pörröpää aamutouhuissa

Hetken päästä kiukutti kun tolppa ei väistänyt.




Aamulla heräsin taas yhdeksän maissa Aadan kanssa ja sit mentiin olkkariin. Mä laitan yleensä Aadan suoraan sitteriin ja menen keittämään kahvia ja hakemaan Aadalle ruokaa. Nyt Aadalla on ruvennut noi lämpimät soseet tökkimään. Aamulla syödään hedelmäsosetta ja maitoa päälle. Sen maidon kanssa säädetään pitkään ja hartaasti kun Aadan pullosta juominen on sitä että jos hän itse saa juoda niin sit siihen keskitytään mutta auta armias jos minä laitan sen pullon suuhun ja Aadaa ei kiinnosta pitää pullosta edes kiinni niin sitä maitoa päristellään ja kieltä heilutetaan suussa ja maidot valuu leuassa :D Iltavellin kanssa sama oli pari tuntia sitten. Toivottavasti kuitenkin painoa olis tullut normaalisti vaikka pari päivää huonommin syönytkin ja pulautellut maitoa ja velliä jonkun verran.

 Tänään onneksi nukkui edes sen pari tuntia ulkona, mä sain käydä suihkussa ja pelailla hetken pleikkarilla. Sit siirryttiin Konan kanssa keittiöön pelaamaan Monopolya :D Ostettiin vuoden 1993 peli tosiaan tossa vähän aika sit ja siinä on vielä markatkin! Minähän tietenkin koin järkyttävän tappion, onneksi Aada heräs ja tuli häiritsemään peliä jossain vaiheessa :)

Monopoly vuosimallia 1993

Purulelu nimeltä isi

Yksikään talo ei ole mun..

Kona antoi mulle säälistä vankilakortin

Apulaisella oli ainakin kivaa kun äiti hävis

Aada miettii :D
En ihan hetkeen suostu pelaamaan, mä oon maailman huonoin häviäjä. Onneksi voittaja teki pannareita iltapalaksi niin ei ollut enää niin paha mieli :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti