tiistai 28. tammikuuta 2014

Mukava päivä

Tänään piti olla "en jaksa ei huvita päivä" mun osalta. No se ei onnistunut kun lähdinkin Aadan kanssa Pihlajistoon kavereiden luo kahville. Oli kyllä ihan piristävää olla Aadan kanssa reissussa taas, junamatkat molempiin suuntiin oli hereillä mutta aivan hiljaa tutti suussa, bussimatkat sitten nukkuikin. Ihan sopivat päiväunet tuli samalla kun nyt nukahti omaan sänkyyn tosi helpolla :)


Junassa viihdyttiin


Aamulla Aada viihtyi pitkän aikaa leikkimatolla ihan itsekseen kun mä valmistauduin lähtöön, mahalla ollessaan liikkuu lähinnä niin että jalat päätyy yhdestä kulmasta toiseen, erityisesti ei mennä eteenpäin. Selällään sit yritti syödä roikkuvia leluja. Kylässä viihtyi kans niiden leikkimatolla itsekseen ja jaksoi olla hereillä monta tuntia, yritin kerran nukuttaa vaunuihin kun oli ihan väsy mutta ei huvittanu nukkua kyläillessä, tosin siellä oli vähän enemmän häiriötä kun kotona.

Sponsored by Littlephant

Nykyään jo poseerataan kameralle :)





Onneks yöt Aadalla edelleen sujuu ihan hyvin, edelleen aamulla kun herää syömään jää mun viereen sänkyyn nukkumaan. Nyt onkin sit pilkka osunu omaan nilkkaan kun on myös kahtena yönä ollut sitten pissat mun sängyssä... Viime yönä vaippa ei edes ollut erityisen märkä, kaikki tais löytyä mun sängystä. Noh, huomenna saa tunkea tän hiton paksun petarin pesuun ja lakanat taas. Ostin Aadalle tänään jotain "yövaippoja" joiden pitäs imeä paremmin ja niissä on kai joku ylimääräinen imukerros. Katsotaan onko niistä mitään hyötyä.. Rohkenen kyllä epäillä :) Eipä ainakaan vaipat lopu kesken kun on melkein pari paketillista normaali vaippoja, sit paketti yö vaippoja ja sit 5pakettia 7-14kilosten Muumi ja Libero vaippoja.. Konan piti tosiaan ostaa tarjouksesta Aadalle 3kokosia Liberoita mutta toi sitten ajatuksissaan 4kokoa, noh eipähän sit hetkeen tarvi ostella vaippoja kun ne sopii Aadalle :D

Mä oon taas ostellut Aadalle vaatteita, enimmäkseen 74cm tosiaan varastoon. Nyt voin kyllä myöntää että 68cm on aivan tarpeeksi, jopa liikaa. Siksi voin hyvällä omalla tunnolla viettää päiväni selaillen kaikkia kivoja vauvan vaatteita vähän isommassa koossa :) Aadalla ei käytetä puoliakaan sen nykyisestä vaatevalikoimasta, ne lempparit on valikoitu aina päällimmäiseksi ja pyykinpesu kone pyörii melkein päivittäin.


Aadan enon lahjus kokoa 74cm :)

Oli pakko ostaa tummatkin tähtihousut..



Liika on liikaa

Parit housut..




En ole tosiaan kaikkia ostanut itse, hyvin suuri osa on saatu kaverilta ja sit on jotain yksittäisiä sukulaisten ostamia vaatteita. Mä tykkään kierrellä vaatekaupoissa katsomassa Aadalle värikkäitä vaatteita :)

Huomenna ostankin sit Aadalle muutaman lelun jotka bongasin facebook kirppikseltä :)

Rytmiryhmä toivottaa hyvät yöt ! :)

1 kommentti:

  1. Meil on noi ihanat tähtihousutki, tosin ne turkoosit on viel liian isot :D. Sulonen tyttö teillä :)

    VastaaPoista