maanantai 13. tammikuuta 2014

Elämä voittaa!

Aadan kanssa yöt menee toooooosi hyvin verrattuna entiseen. Ennen mentiin nukkumaan klo 03-07 jolloin Aadan oli pakko nukahtaa syliin ja sit viedä se aivan unessa pinnasänkyyn. Nyt se on alkanut ihan itse nukahtamaan pinnasängyssä, ollaan vaan viety se omaan sänkyyn ja unirätti syliin ja mahdollisesti tutti suuhun jos on tarve vaatinut. Nyt se on ruvennut yleensä viimeistään yhdeltä nukkumaan, vieläkin aikaisemmin toki kelpaisi mutta ei tuo jaksa mua vaivata. Pääasia on että pinnasänkyyn nukuttaminen sujuu. Kyllä illat silti edelleen on aikamoista huutokonserttia unta vastaan mutta kyllä sen kestää :) Oon hehkuttanu kaikille tässä Aadan nukkumista. Ei enää yleensä herää syömään keskellä yötä mikä on kans ihan mahtavaa. Yölläkin nukahti yhden maissa ja heräsi aamupäivällä olisko ollut kymmenen aikoihin. Nyt on taas päivä unilla.


Tyttöjen ilta päättyi tähän :)

Käytiin toissa päivänä Aadan kanssa mun mutsilla kahvilla. Siellä riitti ihmeteltävää kun on kaloja, kilpikonnia, iguaani, kissat ja koirat. Irma (koira) nuoleskeli Aadan päätä sohvalla mikä oli Aadan mielestä tosi hauskaa, toinen kissoistakin tykkäsi Aadasta :) Kaikkein hauskin juttu oli kyllä Aadan mielestä oma peilikuva jolle se nauraa räkätti pitkän aikaa.

 Matkat Aadan kanssa onneks menee suht hyvin, meno matkalla nukahti puolessa välissä junamatkaa. Takas tullessa tosin kiukutteli puolet junamatkasta, bussimatkat nukkui tyytyväisenä. Pitäis hommata vaunuihin lämpöpussi, kun tosiaan tää talvi tuli.. Uutena maksaa vaan ihan törkeesti ja käytettyjä en oikein löytänyt.

Kotimatkalla
Eilen mun isäpuoli toi Aadalle Brion Sleep pinnasängyn <3 On meillä toi taattua Ikean laatua mikä ostettiin kesällä, mutta oli tuttavilta muksu kasvanut yli tosta Briosta niin me saatiin se Aadalle, se käy sitten pitkään :) Tänään pitäis se sitten kasata kunhan Aada herää päiväuniltaan :)
Pitää toi Ikean sänky pistää myyntiin niin ei jää jalkoihin pyörimään, meillä kun on sittereitäkin kaksi, vaatteita varmaan kahdelle vauvalle ja kaikkea vauvakamaa ihan kauhea määrä. Muttakun Aada tarviii ;) Onneks osan pienistä vaatteista saa lahjoitettua tutuille ja loput menee myyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti