lauantai 25. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Aadalle tosiaan tänään tuli 4kuukautta mittariin. Omalla tavallaan kun ajattelee aikaa neljä kuukautta taaksepäin, tuntuu että siitä olisi ikuisuus. Vielä tosiaan reilu vuosi sitten en olis kuvitellut itseäni tähän tilanteeseen. Vaikka tää vauva-arki onkin välillä raskasta, hermoja kiristää ja kiukutellaan niin tähän mahtuu niin paljon iloa ja se tunne kun oikeasti rakastaa jotain. Mä en vaihtais mun elämää mihinkään. Aadan kasvua on ollut ihana seurata ja sillä on paljon ihmisiä ympärillä jotka siitä välittää. Kaikki ne ihmiset tosin eivät tule keskenään toimeen mikä ärsyttää mua ihan suunnattomasti vaan sen takia että kun Aadalle tulevaisuudessa joutuu selittelemään miksi Irmeli ja Purjo eivät voi tulla yhtäaikaa synttäreille tms. Syy miksi emme järjestäneet ristiäisiä/nimiäisiä :/

Aadalle menee yöt välillä paremmin ja välillä huonommin, kolmena yönä heräsi ennen viittä syömään. Oli kuulemma viime yönäkin herännyt niihin aikoihin mutta oli vartin sisällä nukahtanut uudestaan ilman yöpalvelua kun mä tosiaan nukuin tyytyväisenä :)

 Nyt Aadan juttu on istuminen. Pitää vaan saada istua, ihan missä tahansa yritetään punnertaa istumaan ja sitterissä ei voi olla enää ilman vöitä kun tosiaan meinasi tänään ihan itse tulla pois sitteristä.. 

Mun iso tyttö <3

Tänään kävin parin tunnin vauvavapaalla Myyrmannissa :) Kävin ostamassa Aadan kaapin täyteen soseita, velliä ja maitoa. Sit ostin uudet tutit pulloihin ja pari bodya. Citymarketissa oli tosiaan Lotta&Lassi vaatteita 10e 2kpl, valikoima oli hyvin pieni ja kokoja tosi vähän niin otin yhden 68cm joka tuleekin pesun jälkeen heti käyttöön ja sitten toinen on 74cm. Oli hyvä alennus kuitenkin kun katsoin että normaalihinta yhdelle bodylle olisi ollut just sen 9,90e :D

Eilen kaivoin Aadan vaatevarastoa läpi, meillä on varastossa Aadalle ihan uusia 74cm vaatteita nyt sitten 6 bodya, 1 yöpuku ja oliko yhdet housut. Aattelin niitä nyt pikkuhiljaa aina ostella kun on tarjouksessa jotain kivaa :)

Sain toisesta blogista hauskan idean seuraavaan postaukseen. Kuinka raskaus muutti mun elämää ja miten se elämä nyt on sitten muuttunut synnytyksen jälkeen. Ehdin jo kirjoittaa sitä tuossa tovin aikaa kun muu perhe nukkuu mutta huomasin liian myöhään että netti oli pätkässyt niin se oli turhaa työtä se kirjoittelu. Yritän siis uudestaan kunhan kerkeän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti