lauantai 18. tammikuuta 2014

Hankalampi päivä

Aada taas nukkui yönsä ihan hyvin, puolilta öin nukkumaan ja aamulla heräs syömään seitsemän maissa ja jäi mun viereen nukkumaan yhteentoista asti. Siinä meillä on jo ihan hyvä rutiini. Mutta heräämisen jälkeen Aadalla on ollut tosi huono päivä. Kiukutellut vähän väliä ja millon ärsyttää äiti ja millon isi. Välillä viihtyi lattialla ihan itsekseen ja välillä sitterissä ja sit taas syliin.
 Aamulla oli lämpöä 37,3 mutta oli illalla laskenut alle 37asteeseen. Päiväuniakaan ei oikein kunnolla nukkunut tänään, mun vieressä sängyssä hetken aikaa.

 Mentiin kylpyynkin tossa aikaisin illalla, sitten iltapala ja alkoi olla niin väsynyt että nukahti sohvalle. Pari tuntia jaksoi tapella ja nyt näyttäis nukkuvan tyytyväisenä pinnasängyssä.
 Ehkä huomenna on parempi päivä. Sain mä aamulla keittiössä siivoiltua, tiskattua ja laitettua vielä astianpesukoneen päälle. Kaikki muu homma jää taas huomiselle..

Onneks me nyt ollaan jonkin sortin rutiinit vuorokausirytmiin saatu. Nukkumaan menee nykyään pääsääntöisesti klo 23-01 ja nukahtaa itse pinnasängyssä, nukkuu sen 6-8tuntia ja herää syömään, sit nukkuu vielä pari tuntia mun vieressä sängyssä. Sit yleensä ollaan pari tuntia hereillä, ollaan keittiössä missä Aada syö ja mä juon aamukahvit ja puuhaillaan. Sit parin tunnin jälkeen alkaa taas uni tulla jolloin nukkuu päiväunet joiden pituus vaihtelee vartista pariin tuntiin. Sit melkein onkin loppupäivän hereillä ja puuhataan millon mitäkin :) Väsymys alkaa iskeä kyllä illalla jo yhdeksän maissa yleensä mutta nukkumaan meno on tosiaan yhtä taistelua, syliin nukahtais ja sängyssä alkaa huuto. 

Aamupalalla


Nala

Kylvyn jälkeen maidon odottelua


Pieni hymy irtosi

Zzzzzz...

Ensi viikolla Aada onkin sitten jo 4kk. Tuntuu että justhan se syntyi :) Aika on mennyt tosi nopeasti.


1 kommentti: