torstai 24. huhtikuuta 2014

7kk

Tänään Aada saavutti 7kuukautta. Paljon ollaan taas opittu kuukaudessa.

Aamulla herättiin ekan kerran jo vähän ennen neljää sikeästä unesta Aadan huutoon, no ei siinä muu auttanut kun nousta ja mennä lämmittää maitoa ja napata Aada syliin juomaan. Sitten takas pinnasänkyyn ja itse takas nukkumaan. Mulle uni maittoi ainakin ja niin kai se Aadakin taisi nukahtaa. Aamulla puoli seitsemältä herättiin taas sikeästä unesta kellon soittoon ja huomattiin että siellä se Aada on jo hereillä pinnasängyssä tuijottamassa meitä. Oli taas repinyt laitapehmusteen alas ja kuikuili sieltä meitä :D



Mä sitten menin keittelemään kahvia ja tein puuroa aamupalaksi koko perheelle. Aadalle se ei kyllä maistu edelleenkään kunnolla, muutaman lusikallisen söi ja sit menikin taas pelleilyksi :)

Aada keksi tosiaan muutama päivä sitten että osaakin istua. Sitterissä nousi itse istumaan ja lattiallakin istuu etukenossa hienosti kaatumatta. Nyt syödäänkin sitten syöttötuolissa, ainakin yritetään koska Aada on ruvennut taas vähän nirsoilemaan ja sitten haluaisi syödä koko ajan vaan itse. Kädet löytyy lautaselta ja sitten käsillä yritetään tunkea sosetta suuhun. Muiden ruoat on paljon kivempia kun omat ja komennetaan jos ei niitä saakaan.

Käänsin hetkeksi selkäni..




Sit heitettiin lautanen lattialle




"Anna patonkia!"


Nyt kun on ollut lämpimät ilmat niin oltiin toissapäivänä pari tuntia pihallakin Aadan ja Nalan kanssa, Aada kylläkin nukkui siitä puolisen tuntia ennen kun Kona tuli himaan. Vaunuissakin tosiaan tykkää olla istumisasennossa varsinkin kun näkee Nalan. Käytettiin Nala pikkukävelyllä ja Aada seurasi koko ajan mitä se tekee ja naureskeli sille vaunuissa. Meillä oli varjossa 20astetta lämmintä!
Sit heittelin Nalalle pihalla palloa ja Aada nauraa räkätti sillekin vaunuissa :)





Sisällä Aada onkin nykyään kauhea menemään. Tosiaan kiipeää tv-tasoa vasten, sitteriin ja pyykkikoriin :D Kynnykset ei enää pidättele vauhtihirmua vaan nyt mennää tuhatta ja sataa ympäriinsä ja seurataan äitiä ja Nala perässä. Keittiössä jos laittaa tiskejä koneeseen niin Aada nousee sujuvasti siihenkin ja roikkuu lahkeissa kun tekee ruokaa. Mukavaa kyllä että viihtyy lattialla ja mä saan puuhata kotitöitä vaikka Aada niitä onnistuu hankaloittamaankin aika hyvin. Tv-tasolla kiinnostaa xbox jota on kiva käydä taputtamassa ja ihmettelemässä, varsinkin jos se on päällä niin sit ollaan virtanapin kimpussa. Mitään ei oikeastaan enää voi tehdä rauhassa, koneella ei ehdi paljoa istuskella jos Aada on hereillä kun sit se kiipeilee jaloissa. Vessaan tulee perässä ja jos oven laittaa kiinni niin sit se parkkeeraa oven taakse ja itkee ja vessasta ei pääse pois :D


On se vaan kiva seurata tuota kehittymistä kun muutamassa päivässä on taas menty niin paljon eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti